Home » Berichten

 

Beste dansvrienden,

Nog maar eens een update mbt de corana-regels. Het gaat heel snel allemaal maar we proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden.  In ons laatste bericht hadden wij het over de verplichting om binnen onze club Covid Safe Ticket scanning toe te passen zodat we zonder beperkende maatregelen zouden kunnen dansen en ons in de zaal begeven. Na meerdere contacten met overkoepelende organisaties en met Sport Vlaanderen is het voor ons duidelijk. Wij worden (omdat wij drank verkopen in dezelfde ruimte als waar de sportactiviteit plaats vindt) beschouwd als horeca en dienen de horeca-regels te volgen. Omdat de cijfers blijven stijgen en er serieuze maatregelen worden genomen in de ons omringende landen en wij toch een beetje bescherming voor onze leden willen inbouwen gaan wij vanaf woensdag het Covid Safe Ticket als toegangsvoorwaarde moeten instellen. Ook de andere certificaten (voor hen die niet zouden zijn ingeënt) blijven geldig ! Wij hopen op jullie begrip en zien jullie graag terug bij een eerstvolgende gelegenheid.

Het bestuur

 

 

Beste dansvrienden,

Zoals jullie allemaal wel zullen weten, zijn de regels mbt de Corona Pandemie weer verstrengd.
Omdat wij als dansclub drank verkopen, zijn wij gebonden aan de nieuwe Horeca-regels.
Concreet houdt dat in dat we verplicht zijn om Covid Safe Ticket (pas) scanning te doen.
Daarom zullen wij vanaf nu willen vragen om je Covid Safe Ticket klaar te houden zodat we dit kunnen scannen.
Leden die niet gevaccineerd zouden zijn, moeten zich in orde stellen dmv een testcertificaat: ofwel een antigenentest (via de apotheker) die 48 uur geldig is of een PCR-test (testcentrum) die 72 uur geldig is.
We willen zeker geen ‘politie’ spelen maar we willen ook geen risico’s lopen, niet naar besmettingen toe maar ook niet naar ‘boetes’ toe.
Wij rekenen op jullie begrip en hopen dat de pandemie snel onder controle mag zijn en we weer op een ‘normale’ manier met elkaar kunnen omgaan.

Het bestuur