Home » Berichten

Beste dansvrienden,

 

Zoals beloofd in de vorige mail komen we met een update mbt de oefenavond van 10 september ek.
De regels zijn vanaf 1 september weer versoepeld !

Concreet voor onze oefenavond houdt dat in dat je :

 • niet moet reserveren voor deze avond, je mag altijd laten weten of je komt zodat we een idee hebben hoeveel volk we mogen verwachten. Er zijn in principe geen beperkingen (tot 200 mensen binnen bvb.) op het aantal personen.
 • mag dansen zonder mondmasker.
 • de minimumafstand van 1,5 m is niet meer verplicht maar we vragen toch om je gezond verstand te gebruiken en de risico’s zo veel mogelijk te beperken
 • aan de tafel mag zitten zonder mondmasker.
 • een mondmasker moet dragen bij verplaatsingen naar ‘de toog’ of naar het toilet (Regels Horeca)


We hopen jullie op deze manier een beetje meer duidelijkheid verschaft te hebben en we zien er naar uit om jullie weer te ontmoeten op 10 september en/-of aansluitend ook op de lessen die starten vanaf woensdag 15 en donderdag 16 september.

Het bestuur
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste dansvrienden,


Na anderhalf jaar van inactiviteit kan ik jullie meedelen dat we in overleg met de dansleraren het groen licht hebben gekregen om het dansseizoen 2021-2022 officieel op te starten.

Eindelijk…eens GOED NIEUWS…zullen jullie zeggen en terecht.  Ook wij, het bestuur en de dansleraren snakken ernaar om weer de beentjes te kunnen losgooien en een nieuw dansseizoen te openen. Hopelijk hebben jullie er ook ongelooflijk veel zin in en mogen we jullie op één van de geplande uren verwelkomen. 

We beginnen eraan op woensdag 15 en donderdag 16 september (dit zijn ook gratis initiatielessen) volgens het gekende schema.

 • Woensdag 15 september
  • 1ste jaar (groep A) : Van 19:30u - 20:30u
  • 2de jaar (Groep B) : Van 20:30u - 21:30u
  • 3de jaar (Groep C) : Van 21:30u - 22:30u

 • Donderdag 16 september
  • 4de jaar (Groep D) : Van 19:30u - 20:30u
  • Line-Dance : Van 20:30u - 21:30u
  • Sportjaar : Van 21:30u – 22:30u

Vanaf de weken daaropvolgend zullen er telkens op woensdag en donderdag volgens bovenstaand schema 3 lessenreeksen van 9 lessen worden georganiseerd met als einddatum 11 mei 2022. 
Dit schema zal ter beschikking zijn bij jullie inschrijving.  De kostprijs voor de lessen is met 0,5€ verhoogd naar 4€ per persoon/les (8€ per koppel dus) Het clublidmaatschap bedraagt 15€ per persoon/jaar. De kostprijs voor consumpties blijft dezelfde.
Inschrijvingen kunnen deze eerste weken gebeuren ter plaatse of via mail marc.geenen@marcann.be
Als jullie nog vragen hebben kun je ons ook telefonisch bereiken op het nr. 0495 / 77 82 80  (Marc) of het nr 0479 / 80 29 80 (Ludo)

Omdat iedereen waarschijnlijk hier en daar wel wat ‘kwijt’ is (dansmoves ed.) zullen er de eerste weken voornamelijk herhalingslessen worden georganiseerd.  Onze eerste oefenavond  op 10/09/2021 komt dan ook als geroepen (met inachtneming van de dan geldende Corona-regels uiteraard). We zullen hier zeker nog over communiceren !

Wij kijken er alvast naar uit, hopelijk jullie ook !

Het bestuur

Beste dansvrienden,

Hier zijn we dan weer ! Nog eens nieuws van jullie dansclub.
We beseffen dat het even geduurd heeft maar met de kakafonie aan reglementen, maatregelen, versoepelingen allerhande is het niet gemakkelijk een planning op te maken voor de nabije en/-ofverdere toekomst. We zijn er ons van bewust dat jullie willen weten, of en wanneer dan, er opnieuw gedanst kan worden bij dansclub Lommel. Wat dat betreft kunnen we jullie eventueel een lichtpuntje in de duisternis aanbieden.
Na overleg tussen het bestuur en onze dansleraar Tony hebben we besloten dat, indien de cijfers van besmettingen naar beneden blijven gaan, er nog meer wordt versoepeld en de risico’s tot een minimum kunnen worden herleid, de hoop bestaat dat de lessen opnieuw kunnen opgestart worden vanaf begin of half september.
We zijn daarvoor uiteraard afhankelijk van de cijfers en van de maatregelen opgelegd door de regering maar we hopen met jullie dat we er in september weer een lap kunnen op geven.
De komende maanden zullen cruciaal zijn. We houden jullie zeker op de hoogte en misschien dat we ergens in augustus al eens een oefenavond kunnen organiseren als voorbereiding op het nieuwe dansseizoen.

Als bestuur van dansclub Lommel willen we iedereen een deugddoende vakantie toewensen en hopen we jullie weer te mogen ontmoeten in september.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur