Home » Berichten

Beste dansvrienden,

Na onderling overleg van het bestuur en na overleg met verschillende bevoegde instanties moeten wij jammer genoeg over gaan tot de afgelasting van de oefenavond van nu vrijdag 23 oktober.
De cijfers blijven onrustwekkend stijgen, de maatregelen zijn serieus verstrengd en gaan vermoedelijk mbt sport de komende week nog verstrengen.
Onder die omstandigheden vinden wij het als dansclub niet verantwoord om de oefenavond nog  te laten doorgaan. We willen immers niemand aan extra risico blootstellen.
Vooral na het succes van onze eerste oefenavond en alle inspanningen die daar door iedereen (ook door jullie) gedaan zijn en waar we ons heel goed geamuseerd hebben ondanks alle maatregelen, vinden we het natuurlijk heel spijtig dat we er nu geen vervolg aan kunnen breien.
Maar, uitstel hoeft geen afstel te zijn ! Zo snel de toestand verbetert en we in de mogelijkheid zijn om opnieuw een oefenavond te organiseren zullen we jullie daarvan op de hoogte brengen.
Tot dan wensen we iedereen een goede gezondheid toe en hopen we jullie binnenkort weer te zien.

Groetjes en houd het veilig!

Het bestuur
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste dansvrienden,

 

Onze eerste oefenavond komt eraan en we kijken er erg naar uit jullie weer te ontmoeten !

Er zijn nog altijd inschrijvingen mogelijk voor beide avonden (10 en 23 oktober ek).

Buiten het gewone aanbod aan dansen zullen ook de Line dance liefhebbers aan hun trekken komen.

Dus, als je nog interesse hebt, schrijf je dan zeker in !

 Via mail (marc.geenen@marcann.be) of telefonisch op het nr. 0495/778280

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het bestuur
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Beste dansvrienden,

 

In navolging van onderstaande tekst mbt organisatie van oefenavonden willen we jullie toch even melden dat we als club gebonden zijn aan regels en procedures.
Concreet wil dat voor onze club zeggen : - dat er maar een 50-tal personen samen mogen binnen zijn in onze zaal.  - dat we er voor moeten zorgen dat er voldoende afstand kan worden gegarandeerd tussen de dansers. - dat iedereen aan zijn of haar tafel moet blijven zitten als men niet danst. - dat de handen tussendoor geregeld gewassen en-of ontsmet moeten worden (handgels zijn aanwezig)
Tijdens het dansen is het mondmasker niet verplicht maar alle verplaatsingen (naar de toog of naar het toilet) moeten wel met mondmasker gebeuren. Tijdens de oefenavonden wordt er strikt op toegezien dat iedereen zich aan deze afspraken houdt. Als we in de toekomst meerdere oefenavonden willen organiseren (en dat is zeker de bedoeling) dan rekenen we op ieders verantwoordelijkheid en medewerking. Samen kunnen we dit tot een goed einde brengen en verzekeren we onze sport en beweging voor de komende maanden.
Omdat we met deze beperking in aantal tot 50 personen zitten raden we dan ook aan om u in te schrijven, hetzij via mail (marc.geenen@marcann.be), hetzij telefonisch op het nr. 0495 77 82 80.
Het geeft ons een idee hoeveel volk we mogen verwachten en het zal eventuele teleurstellingen (niet binnen mogen danszaal) voorkomen.
Doen we dit graag ? Uiteraard niet maar we zijn verplicht als club om ons aan deze regels te houden.
De boetes bij overtredingen zijn zowel voor de bezoekers (250€) als voor de club (750€) niet mals en we riskeren een sluiting van de zaal !
Dit gegeven moet jullie zeker niet weerhouden om af te komen maar geef een seintje vooraf en we zien jullie heel graag dan weer terug !

 

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste dansvrienden,

Rondom ons starten dansclubs weer op en verschillende sportverenigingen openen hun
deuren ! We weten allemaal dat bewegen en sport gezond zijn, zeker in deze Corona-tijden !
We hebben dan ook met het bestuur van Dansclub Lommel samengezeten om te zien wat er in deze mogelijk is.

We hebben beslist om 2 vrije oefenavonden te organiseren, nl. op zaterdag 10 oktober en op vrijdag 23 oktober 2020. Dat geeft ons ook nog een beetje tijd om de zaal op orde te zetten en ‘Covid 19’-proof te maken en jullie krijgen nog wat tijd om deze data in de agenda’s op te nemen.
Let wel : de lessen worden voorlopig nog niet opgestart !
Deze oefenavonden worden zoals aangegeven, georganiseerd met inachtneming van de meest gebruikelijke en reeds gekende veiligheidsvoorschriften oa. mondmaskers, afstand bewaren, handen ontsmetten,…

Hopelijk kunnen we jullie met dit ‘relatieve’, zij het beperkte, goede nieuws verblijden en mogen we jullie verwelkomen op één van deze of op beide oefenavonden.
Het ga jullie ondertussen goed en tot binnenkort.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste dansvrienden,

 

Ondanks het feit dat ons nieuwe dansseizoen is uitgesteld willen we jullie toch in
de gelegenheid stellen om jullie lidmaatschap (club + dansliga) voor het seizoen
2020-2021 te verlengen. Geheel vrijblijvend uiteraard maar het kan voordelig zijn
bij deelname aan activiteiten, evenementen van de dansliga.
Tevens kan het voordelig zijn om bij andere clubs naar oefenavonden te gaan !

Je bent dan ook verzekerd als er iets mocht gebeuren.
Als jullie daarvoor interesse hebben, laat het ons dan gewoon per mail weten

en we maken het voor u in orde !
De kosten voor de verlenging van dit lidmaatschap zijn nog steeds 9 € per persoon !

 

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur

Beste dansvrienden,

Eindelijk nieuws zullen jullie zeggen en terecht !
We hadden graag wat eerder gecommuniceerd maar we hebben gewacht tot het laatste moment en gehoopt dat we goed nieuws konden brengen.
Wie had gedacht dat een klein virus de wereld zo in zijn greep zou houden en zo’n impact zou hebben op eenieders leven. Een leven dat er wel wat anders uit ziet dan dat we het voor ogen hadden.
Als club  hopen we natuurlijk dat iedereen in goede gezondheid mag verkeren en dat er ook in familiale kring geen zieken of overlijdens te betreuren vallen. Mocht dat wel zo zijn dan willen we als dansclub ons medeleven betuigen !
Zoals al eerder gezegd hebben we als club afgewacht maar na overleg met onze dansleraars (Tony en Martine) hebben we besloten om de heropstart van het seizoen 2020-2021 en de geplande oefenavonden  uit te stellen tot het virus onder controle is en de versoepelingen naar een normaal en aanvaardbaar niveau zijn gebracht.
Omdat we in elk jaar leden hebben van verschillende generaties kunnen we als club niet de vereiste veiligheidsmaatregelen nemen die nodig zijn om danslessen te organiseren. We willen niet het risico lopen dat er besmettingen binnen onze club worden vastgesteld die achteraf moeten worden betreurd !
Het is zowel voor jullie als voor ons een serieuze tegenvaller ! Wij waren er klaar voor om er met goede moed en met heel veel ‘goesting’ weer in te vliegen. Covid 19 heeft roet in het eten gegooid en de plannen voor dit seizoen ‘On Hold’ gezet.
Zo snel alles weer een beetje normaal wordt en we als club de nodige maatregelen op een aanvaardbare verantwoorde manier kunnen nemen die ons in de mogelijkheid stelt om de lessen weer op te starten zullen we dit met jullie communiceren !
Als club kunnen we alleen maar hopen dat jullie begrip kunnen opbrengen voor de genomen beslissing en hopelijk mogen we elkaar binnenkort weer ontmoeten !

Hou het gezond en hopelijk tot gauw !

Het bestuur

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------