Home » Oefenavond

OEFENAVONDEN

Beste dansvrienden,

Na onderling overleg van het bestuur en na overleg met verschillende bevoegde instanties moeten wij jammer genoeg over gaan tot de afgelasting van de oefenavond van nu vrijdag 23 oktober.
De cijfers blijven onrustwekkend stijgen, de maatregelen zijn serieus verstrengd en gaan vermoedelijk mbt sport de komende week nog verstrengen.
Onder die omstandigheden vinden wij het als dansclub niet verantwoord om de oefenavond nog  te laten doorgaan. We willen immers niemand aan extra risico blootstellen.
Vooral na het succes van onze eerste oefenavond en alle inspanningen die daar door iedereen (ook door jullie) gedaan zijn en waar we ons heel goed geamuseerd hebben ondanks alle maatregelen, vinden we het natuurlijk heel spijtig dat we er nu geen vervolg aan kunnen breien.
Maar, uitstel hoeft geen afstel te zijn ! Zo snel de toestand verbetert en we in de mogelijkheid zijn om opnieuw een oefenavond te organiseren zullen we jullie daarvan op de hoogte brengen.
Tot dan wensen we iedereen een goede gezondheid toe en hopen we jullie binnenkort weer te zien.

Groetjes en houd het veilig!

Het bestuur

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste dansvrienden,

Onze eerste oefenavond komt eraan en we kijken er erg naar uit jullie weer te ontmoeten !

Er zijn nog altijd inschrijvingen mogelijk voor beide avonden (10 en 23 oktober ek).

Buiten het gewone aanbod aan dansen zullen ook de Line dance liefhebbers aan hun trekken komen.

Dus, als je nog interesse hebt, schrijf je dan zeker in !

 Via mail (marc.geenen@marcann.be) of telefonisch op het nr. 0495/778280

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste dansvrienden,

 

In navolging onderstaande tekst mbt organisatie van oefenavonden willen we jullie toch even melden dat we als club gebonden zijn aan regels en procedures.
Concreet wil dat voor onze club zeggen : - dat er maar een 50-tal personen samen mogen binnen zijn in onze zaal.  - dat we er voor moeten zorgen dat er voldoende afstand kan worden gegarandeerd tussen de dansers. - dat iedereen aan zijn of haar tafel moet blijven zitten als men niet danst. - dat de handen tussendoor geregeld gewassen en-of ontsmet moeten worden (handgels zijn aanwezig)
Tijdens het dansen is het mondmasker niet verplicht maar alle verplaatsingen (naar de toog of naar het toilet) moeten wel met mondmasker gebeuren. Tijdens de oefenavonden wordt er strikt op toegezien dat iedereen zich aan deze afspraken houdt. Als we in de toekomst meerdere oefenavonden willen organiseren (en dat is zeker de bedoeling) dan rekenen we op ieders verantwoordelijkheid en medewerking. Samen kunnen we dit tot een goed einde brengen en verzekeren we onze sport en beweging voor de komende maanden.
Omdat we met deze beperking in aantal tot 50 personen zitten raden we dan ook aan om u in te schrijven, hetzij via mail (marc.geenen@marcann.be), hetzij telefonisch op het nr. 0495 77 82 80.
Het geeft ons een idee hoeveel volk we mogen verwachten en het zal eventuele teleurstellingen (niet binnen mogen danszaal) voorkomen.
Doen we dit graag ? Uiteraard niet maar we zijn verplicht als club om ons aan deze regels te houden.
De boetes bij overtredingen zijn zowel voor de bezoekers (250€) als voor de club (750€) niet mals en we riskeren een sluiting van de zaal !
Dit gegeven moet jullie zeker niet weerhouden om af te komen maar geef een seintje vooraf en we zien jullie heel graag dan weer terug !

 

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste dansvrienden,

Rondom ons starten dansclubs weer op en verschillende sportverenigingen openen hun
deuren ! We weten allemaal dat bewegen en sport gezond zijn, zeker in deze Corona-tijden !
We hebben dan ook met het bestuur van Dansclub Lommel samengezeten om te zien wat er in deze mogelijk is.

We hebben beslist om 2 vrije oefenavonden te organiseren, nl. op zaterdag 10 oktober en op vrijdag 23 oktober 2020. Dat geeft ons ook nog een beetje tijd om de zaal op orde te zetten en ‘Covid 19’-proof te maken en jullie krijgen nog wat tijd om deze data in de agenda’s op te nemen.
Let wel : de lessen worden voorlopig nog niet opgestart !
Deze oefenavonden worden zoals aangegeven, georganiseerd met inachtneming van de meest gebruikelijke en reeds gekende veiligheidsvoorschriften oa. mondmaskers, afstand bewaren, handen ontsmetten,…

Hopelijk kunnen we jullie met dit ‘relatieve’, zij het beperkte, goede nieuws verblijden en mogen we jullie verwelkomen op één van deze of op beide oefenavonden.
Het ga jullie ondertussen goed en tot binnenkort.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Het bestuur