Home » Oefenavond

OEFENAVONDEN

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste dansvrienden,


2020 loopt naar zijn einde en we willen even stilstaan bij het voorbije jaar. Hoewel het veelbelovend begon, heeft Covid-19 best wel voor veel hinder gezorgd.  We hopen als club dat iedereen gespaard mocht blijven van ziekte maar als dat niet het geval mocht zijn willen we ons medeleven betuigen. Het is voor veel mensen een beproeving gebleken die nog altijd niet voorbij is.  Als bestuur willen we iedereen sterkte toewensen om het nog even vol te houden  ! Er is perspectief voor de toekomst !
We hopen met zijn allen dat we binnenkort weer een beetje ‘normaal’ kunnen doen en ik denk dat iedereen snakt naar een uitbreiding van zijn sociale contacten. Wij zouden daar als dansclub graag willen aan meewerken door in 2021, als het veilig en verantwoord kan en liefst zo snel mogelijk, voorzichtig te starten met het organiseren van oefenavonden. Wij kijken er naar uit om jullie weer te mogen ontmoeten !
Hoewel we met de uitrol van het vaccin terug wat licht zien aan het eind van de tunnel kunnen we nog niet inschatten wanneer we op een veilige, verantwoordelijke manier terug kunnen starten met de lessen.  We houden er als club rekening mee dat het misschien zelfs niet meer voor dit seizoen zou kunnen zijn.  Alles hangt af van de beschikbaarheid van onze dansdocenten en tijdstip dat het weer kan en mag van de overheid. We zouden heel graag opnieuw willen starten maar alleen maar als het veilig kan.

Toch zouden we jullie als het bestuur van Dansclub Lommel ondanks alles toch een fijne kerst (in beperkte kring maar daarom niet minder gezellig) en een voorspoedige start van 2021 willen wensen. De knuffels en kussen gaan we houden voor een later tijdstip.

Hou het gezond en we zien jullie graag terug ergens in 2021 !  Tot dan …..!!

Het bestuur